Piecas izplatītas kļūdas, ko pieļauj pēc treniņa

Nav svarīgi, cik daudz sviedru izliesi nogurdinošos un regulāros treniņos, ja pēc tiem pieļausi izplatītas kļūdas, kas kavē progresu. Tās apkopojis arī portāls "Women's Health".

lasiet vairāk

Labai fiziskai formai ar kaloriju samazināšanu nepietiek

Ja esi apņēmusies šogad zaudēt lieko svaru, apsver, vai tev nevajadzētu vairāk pievērsties arī vingrošanai. Jauns amerikāņu pētījums liecina, ka, lai uzturētu sevi labā formā, vislabākie rezultāti iegūstami, ja papildus kaloriju samazināšanai regulāri nodarbojas arī ar sportiskām aktivitātēm.

lasiet vairāk

Rīgā sāk darboties publiskās slidotavas un slēpošanas trases

Rīgā sāk darboties vairākas publiskās slidotavas

lasiet vairāk

Mežaparka Lielajā estrādē sestdien atklās iespaidīgu ziemas atrakciju kompleksu

 Šoziem „Rīgas sniega parka” apmeklētājiem būs iespēja baudīt ierastās un jau iecienītās aktivitātes – kameršļūkšanu, bezmaksas slidotavu un bezmaksas distanču slēpošanas trasi, bet būs arī jaunumi - darbosies slēpošanas un snovborda apmācības skola bērniem, kā arī būs iespējamas individuālās apmācības pie profesionāliem instruktoriem.

lasiet vairāk

Ar slēpošanas sacensībām atklās Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka jauno sezonu

Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcija, sporta skola „Arkādija” un Rīgas Slēpošanas klubs sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu un SIA „Sportland” šogad  iedibina jaunu tradīciju – sacensības distanču slēpošanā „Pārdaugavas kauss”.

lasiet vairāk

Kalnu slēpošana bez traumām

Nobrauciens pa sniegotu nogāzi daudziem ir labākā atpūta, taču atceries: slīdēšana pa sniegu prasa no tava ķermeņa daudz spēka. Slēpošana rada nebūt ne mazu slodzi locītavu saitēm.

lasiet vairāk

Seksa fitness: sporta treniņi mīlētājiem

Smadzenes ir varbūt vissvarīgākais seksuālais orgāns, taču nav iespējams izvairīties no fakta, ka mīlēties vislabāk var tad, ja arī pārējais ķermenis ir labā formā. Runa nav par izskatīšanos pēc kultūrista, bet gan par labu veselības stāvokli, kas pastiprina baudu.
Nesenie pētījumi pierādījuši, ka regulāras sporta nodarbības veicina libido, bet īpaši vingrojumi var nostiprināt tos muskuļus, kuru darbība jūtama galvenokārt seksa laikā. Šeit ir galvenie treniņu veidi, kurus jāizpilda, lai iegūtu (un uzturētu) seksa fitnesu.
lasiet vairāk

Baseinā matus sargā peldcepure

Lai aizgaiņātu rudenīgo miegainību un slinkumu kaulos, viens no labākajiem veidiem visu muskuļu izkustināšanai ir pelde baseinā. Taču, pirms doties uz peldbaseinu, iegriezies sporta preču veikalā, lai iegādātos sev peldcepuri.

lasiet vairāk

Atsākot sportošanu, nevajag pārcensties

Siltais un saulainais laiks pat visslinkākās būtnes mudina uz jaukām pastaigām, bet vasaras tuvošanās liek domāt, ka steidzami kaut kas jādara, lai kuslās miesas padarītu pievilcīgākas vasaras sezonas mini apģērbos.

lasiet vairāk

Veselībai vajadzīgs fitness

Nost no dīvāna! Sportiski trenēti cilvēki dzīvo pilnvērtīgāku dzīvi, jūtas labāk un viņiem nav problēmas ar svaru. Jātrenējas ir regulāri, bet ne pārāk daudz, jo pārcenšanās var kaitēt veselībai.
Fitness par katru cenu – nepareizi!
lasiet vairāk