Ar slēpošanas sacensībām atklās Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka jauno sezonu 21 dec.

Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcija, sporta skola „Arkādija” un Rīgas Slēpošanas klubs sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu un SIA „Sportland” šogad  iedibina jaunu tradīciju – sacensības distanču slēpošanā „Pārdaugavas kauss”. Pasākuma atklāšana un starti notiks 22. decembrī, plkst. 12.00, Rīgas Ziemas sporta un atpūtas parkā, Uzvaras bulvāri 15. Ar sacensībām atklās arī sporta un atpūtas parka jauno sezonu.  
Pasākuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanu kā veselības stiprināšanas iespēju, veicināt sportistu meistarības pilnveidošanu, iesaistīt slēpošanas nodarbībās rīdziniekus,  kā arī popularizēt   pašvaldības sporta bāzes Uzvaras parkā  radītās iespējas labu sportisku rezultātu sasniegšanā. Sacensībās  tiek aicināti piedalīties visi slēpošanas entuziasti un līdzjutēji. 
 
Vīriešu un sieviešu elites grupas uzvarētāji tiks apbalvoti ar naudas balvām: 1. vieta - 150 latu, 2. vieta – 100 latu, bet 3. vieta - 60 latu. Sportistus gaida arī citas balvas.
 
Paralēli sacensībām jau no plkst. 10.00 visiem parka apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs. Ziemassvētku gaidīšanas atmosfērā būs iespēja  veikt izbraucienus ar haskijiem, siltā teltī skatīties Ziemassvētkiem veltītas filmas. Darbosies radošās darbnīcas bērniem, kopā ar pasaku varoņiem mazie tiks iesaistīti pikošanās sacensībās  un citās atrakcijās. 
Aktuālākā informācija www.uzvarasparks.lv  
 
 
Informāciju sagatavoja Inese Meiere, Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcija, t. 67012274
 
Avots: www.riga.lv
lasīt un komentēt