Vingrojumi vidukļa slaidajai līnijai 01 jūn.

 

Vēders ir daudzu sieviešu figūras problemātiskā zona numur 1: ja šeit izveidojas tauku polsterīši, tad atbrīvoties no tiem ir sevišķi grūti – vēl jo vairāk, ja dzīvesveids ir mazkustīgs. Ar notievēšanas vingrojumu palīdzību situāciju var ātri mainīt uz labo pusi!

Vēdera muskuļus iespējams neilgā laikā mērķtiecīgi uztrenēt. Vingrojumus jāizpilda katru dienu gan no rīta, gan vakarā. Šīs vingrojumu programmas izpildīšanai nepieciešamas apmēram 10 minūtes! Jau pēc 10 dienām būs redzami pirmie pozitīvie rezultāti: viduklis kļūs ievērojami slaidāks, vēders gludāks un tā muskuļi stingrāki.

Izpildot sekojošo vingrojumu programmu, panākumi garantēti! Efektīvo notievēšanas programmu papildinās pareizi un ātri paveicami skaistumkopšanas pasākumi.

1. Apsēdies uz taburetes vai soliņa. Ar aizmugurē novietotām rokām balsti muguru.

2. Pacel ceļgalus pie krūtīm, vienlaicīgi lēni izelpo. Pievērs uzmanību, lai mugura noteikti būtu pavisam taisna.

3. Lēnām izstiep kājas sev priekšā un vienlaicīgi ieelpo. Tad atkal pievelc ceļgalus pie krūtīm. Nenoliekot kājas zemē, atkal tās izstiep taisni sev priekšā. Šīs kustības atkārtot 8 reizes; ieturēt nelielu pauzi.

4. Apsēsties uz grīdas, noliekot priekšā lielu bumbu. Atbalsties uz rokām aizmugurē. Kājas pacel virs bumbas un paturi. Apakšstilbi un augšstilbi veido taisnu leņķi.

5. Kājas (turot kopā) lēni pavērš uz sāniem, pie kam tās paliek saliektas. Kustības laikā izelpo. Noturēt šo pozīciju uz īsu brīdi, nenoliekot kājas uz grīdas.

6. Kājas atkal pacelt un, paceļot pāri bumbai, pagriezt uz otriem sāniem. Izpildot šo kustību, izelpo. Tad sastingsti, turot kājas nedaudz paceltas virs grīdas. Šo pozu noturi, kamēr ievelc elpu. Tad atgriezies sākuma stāvoklī. Kāju kustības atkārto 5 reizes uz katru pusi; tad ieturi nelielu pauzi.

Visus vingrojumus atkārto 3 reizes pēc kārtas, divreiz dienā.

Avots: www.delfi.lv

 

 

 

lasīt un komentēt