Novājēt ar ūdens palīdzību – vienkārši! 13 jūn.

Atbrīvoties no liekā svara, Amerikāņu dietologi, iesaka ar «ūdens» diētas palīdzību, kura top arvien populārāka Rietumos.

Pie šķidruma trūkuma organisms sāk izjust stresu un sūta signālus smadzenēs, kas ir līdzīgi bada signāliem. Rezultātā mēs sākam ēst, tai laikā, kad mums ir jādzer! Nevajadzīgas uzturvielas tiek atliktas tauku veidā mūsu ķermeņa slepenajos kaktiņos un ar laiku šie kaktiņi pārstāj būt slepeni.

Slaidas figūras zaudēšanas rūgtumu mēs mēģinām kompensēt ar piena šokolādīti vai izvārdzinošajām fitnesa nodarbībām. Taču atgriezties pie sākotnējā stāvokļa var sabalansēta ūdens patēriņa organizācijas ceļā. Izdzerot katru dienu 2 -2,5 litrus ūdens (neskaitot sulas, tējas un kafiju),mēs varam apslāpēt bada sajūtu un saīsināt patērējamā ēdiena daudzumu (protams, ir vērts ierobežot arī taukainu produktu patēriņu). Turklāt dzert vajag tieši ūdeni, jo pat tēja un kafija satur aktīvas vielas, kas izmaina ķīmisko organisma sastāvu. Bet ko runāt par gāzētajiem dzērieniem, kas «piesātināti» ar kaitīgiem ķīmiskiem savienojumiem, kuri izsauc papildus atūdeņošanu.

Tīrs ūdens - dienas nepieciešamība, un lai tas būtu jūsu mājās, nepieciešams iegādāties filtru, uzgalis uz krāna vai filtrs blakus izlietnei dos Jums iespēju mierīgi dzert ūdeni, kurš ir drošs.

Pie tam āda vienmēr būs pietiekami mitrināta no iekšpuses, un tātad, aizsargāta no sala un saules staru iedarbības, sausuma un lobīšanās. Tātad ar vienu šāvienu uzreiz nošaujam divus zaķus – tikām vaļā no liekiem taukiem un atjaunojam ādas svaigumu!

Ūdens tīrība šai diētā spēlē izšķirošu lomu. Ūdensvadu ūdens pārmērā satur aktīvu hloru un citus piemaisījumus, kas ir iegūti izejot pa ūdensapgādes sistēmām, kas ir vecas un sarūsējušas. Jūsu organisms par pateicību uzņems attīrītu ūdeni. Filtra izmantošana, patiešām palielina varbūtību, ka dzerat tīru ūdeni.

Tā kā filtrējiet, dzeriet, vājējiet! 

Avots: www.kleoo.lv

lasīt un komentēt