7 produkti slaidam viduklim 18 janv.

Izrādās, ka var saglabāt slaidu vidukli ēdot. Galvenais - ēst pareizos produktus. 
 
 Produkts Nr 1. Maize
Vēl arī makaroni un sausiņi - bet... tikai no cieto šķirņu graudiem vai pilngraudu. Neskatoties uz to, ka šajos produktos ir diezgan daudz kaloriju un dietologi regulāri iesaka neēst miltu produktus tiem, kas vēlas notievēt, lielais daudzums šķiedrvielu un vitamīnu padara tos veselīgus kā figūrai, tā organismam kopumā. 
 
 Produkts Nr.2
Apelsīni. Jo vairāk C vitamīna mūsu uzturā, jo spēcīgāki būs mūsu preses muskuļi, apstiprina pazīstamais ņujorkietis dietologs Debijs Silbers. Tātad, lai vēders vienmēr būtu spēcīgs, ievilkts un skaists, vajag daudz ēst citrusaugļus, brokoļus, tomātus un sarkano papriku. 
 
 Produkts Nr.3
Vārīta gaļa. Ar olbaltumvielām bagāts ēdiens palīdzēs jums nošaut divus zaķus uzreiz: remdēt izsalkumu uz ilgu laiku un neuzņemt lieko svaru viduklī. Skidmoras Institūta (ASV) pētījumi pierādīja, ka optimālākais variants, kā notievēt vidukļa rajonā ir sadalīt visu dienas uzturu 6 porcijās, turklāt tā, lai katrā būtu kāds ar olbaltumvielām bagāts produkts. Tā var būt novārīta gaļa, ola, zivs, mazkaloriju piena produkti. 
 
 Produkts Nr.4
Olīveļļa. Spānijas Universitātes, kas nosaukta karalienes Sofijas vārdā, pētījumi iesaka aizstāt ar šo produktu daudzveidīgās salātu piedevas, mērces. Augu tauki ir vairāk piemēroti dzīvniekiem, nepaaugstina holesterīna līmeni un cīnās ar tauku šūnu pārstrādi vēdera apvidū. Olīveļa, ir pati vērtīgākā no pieejamajām uzturā lietojamajām augu eļļām - apstiprina zinātnieki. 
 
 Produkts Nr.5
Zivs. Taukskābes omega 3 lietošana izstrādā adrenalīnu organismā. Kā zināms, šis hormons izstrādājas stresa laikā, bet, kā nesen noskaidrojuši zinātnieki, veicina arī tauku uzkrāšanos uz vēdera. Lai neitralizēta nelabvēlīgo hormonu, ēdiet riekstus un pēc iespējas vairāk jūras veltes. 
 
 Produkts Nr. 6
Ūdens. Tas ir pieejams un nedārgs dzēriens – lielisks līdzeklis notievēšanai. Tas cīnās ar izsalkuma sajūtu, turklāt nedodot nekādas kalorijas un sekmē tauku pārstrādes procesu enerģijā. 
 
 Produkts Nr. 7
Vīns. Pētījumi, kas publicēti “Klīniskās endokrinoloģijas un metabolisma žurnālā”, apgalvo, ka sievietes, kuras lieto nelielā daudzumā nestipru alkoholisko dzērienu ikdienu, ir slaidākas. Ikdienas deva 100 g vīna.
 
Avots: www.kleoo.lv
lasīt un komentēt