Linsēklu eļļa palīdzēs notievēt 17 jūl.

Uzskata, ka  galvenais nosacījums lai notievēt ir samazināts tauku patēriņš. Tomēr tā nav: taukvielas ir vajadzīgas normālai smadzeņu funkcionēšanai. Linsēklu eļļa piesātina ķermeni ar taukvielām un vienlaicīgi cīnās ar lieko svaru.

Pateicoties savām dziedinošām un diētiskām īpašībām linsēklu eļļa ir neatsverams papildinājums ikdienas uzturam. Eļļa, ko ražo no linu sēklām satur taukskābes Omega-3, Omega-6 un Omega-9.

Lai notievēt ir rekomendēts lietot linsēklu eļļu pēc shēmas: pirmajā nedēļā - pa vienai tējkarotei katru dienu, otrajā nedēļā – katru dienu pa vienai ēdamkarotei. Dzert eļļu iesaka no rītiem 15 minūtes pirms ēšanas. Ārstēšanas kurs, saistītais ar svara nomēšanu, turpinās maksimums 40 dienas pēc kārtas. Pēc tām ir nepieciešams pārtraukums. Jūsu figūra kļūs manāmi slaidāka, uzlabosies ādas, matu un nagu stāvoklis.

Linsēklu eļļu  jāpievieno jau gataviem ēdieniem: zupām, salātiem, garnīriem. To var izmantot neapstrādātā veidā ar dārzeņiem, putrām, piena produktiem, ka arī ar citām eļļām un mērcēm. Termiski apstrādāt eļļu nav rekomendēts, jo šādi viņa zaudē savas ārstnieciskās īpašības.

lasīt un komentēt