Ideālais auglis skaistumam un veselībai 20 jūn.

Eiropas kosmetologi nosaukuši augli, kurā ietilpst ļoti daudz labo īpašību. Tas ne tikai labvēlīgi ietekmē veselību, bet tiek plaši izmantots arī kosmetoloģijā.

Runa ir par citronu. Šajā citrusauglī ir tik daudz C vitamīna, kā nevienā citā. Turklāt tajā ietilpst tādas vielas, kas ļoti nepieciešamas ādas un nagu veselībai un skaistumam.

Populāru cilvēku kosmetologi stāsta, ka ļoti bieži izmanto citrona palīdzību.

Piemēram, manikīres izmanto citrona sulu iedzeltējuši nagu balināšanai. Šim nolūkam nepieciešams vates gabaliņu izmērcēt svaigi spiestā citrona sulā un ar to notrīt nagus.

Farmaceitiskās jomas speciālisti iesaka izmantot citronu sausas ādas barošanai. Masku nepieciešams pagatavot no citrona sulas, neliela daudzuma olīveļļas un medus.

Viens no kosmetologiem pastāstīja neprastu citrona izmantošanas paņēmienu. Citronu var izmantot kā dezodorantu. "Citronu pārgrieziet uz pusēm un ar vienu no pusītēm sasmērējiet paduses. Izmantoto citrona pusīti var ietīt pārtikas plēvē un ielikt ledusskapī. Nākamajā dienā, nogriežot apkaltušo daļu, var atkal izmantot dezodoranta nolūkos", - stāsta speciāliste.

Avots: www.kleoo.lv

lasīt un komentēt