Ikdienas diēta ādas skaistumam 09 maijs

Lai jūsu āda būtu vesela un tīra, ideāli noderēs tā pati diēta, kas pielietojama, lai atveseļotu visu organismu. Tā, kas sastāv no dažādiem augļiem un dārzeņiem, bagāta ar šķiedrvielām, kurā maz tauku un līdz minimumam samazināts cukura un sāls patēriņš. Tāda diēta apgādā organismu un ādu ar visiem vitamīniem un minerāliem, kuri nepieciešami normālai funkcionēšanai.
Mazas viltības

Visu pārtiku var iedalīt divās kategorijās - viegli un grūti pārstrādājamā. Kombinējot to noteiktā veidā, iespējams izmantot gan vienus, gan otrus produktus.

Pašiem galvenajiem mūsu ēdienkartē jābūt dabīgajiem produktiem. Nevāriet to, ko var apēst svaigu. Dārzeņus un augļus, kurus jūs kaut kādu pavisam nesaprotamu iemeslu dēļ negribat ēst svaigus, varat nedaudz pasautēt savā sulā. Tajos paliks daļa vitamīnu.

Ja pasākuma laikā jūsu slaidumu sen apskaudošā draudzene piedāvā jums nogaršot treknum treknu un, lai kā arī negribētos atzīt, garšīgu silto ēdienu, vispirms izdzeriet lielu glāzi dārzeņu vai augļu sulas.

Visvajadzīgākie produkti

Daba lieliski par mums parūpējusies - tā radījusi sievietēm vērtīgus līdzekļus, kas nostiprina veselību un uzlabo ārieni. Veiksmes noslēpums slēpjas regulārā un pareizā šo dabas līdzekļu lietošanā.

Citrons satur daudz vitamīnu - daži pilieni tā sulas apmierina ikdienas vajadzību pēc vitamīniem. Ar izspiestu citronu pēc visiem dienas darbiem var notīrīt rokas, āda kļūs gluda un pazudīs tumšie plankumi, kas paliek no dārzeņu tīrīšanas.

Āboli satur ekstraktvielas, olbaltumvielas, šķiedrvielas, vitamīnus un dzelzi. Tā, kura pirms miega apēd cietu ābolu, nostiprina savas smaganas un zobus. Turklāt āboli dezinficē mutes dobumu un uzlabo gremošanu.

Skābēti kāposti paveic brīnumus ar traucētu vielmaiņu un tiem piemīt ārstnieciska iedarbība, ja ir pazemināta kuņģa sulas izdalīšanās.

Burkāni satur vielas, kam piemīt ārstnieciskas īpašības, tie uzlabo aknu, urīnpūšļa un kuņģa - zarnu trakta darbību. Ja regulāri dzersiet svaigi spiestu burkānu sulu, jums būs veselīgs un starojošs izskats.

Piens arī nepieciešams veselībai un jūsu izskatam, jo tajā ir nepieciešamās barības vielas. Katrai sievietei, kura grib iegūt skaistu ādu, katru dienu vajadzētu izdzert lielu glāz piena. Un mazgāšanās pienā jau izsenis zināma kā lielisks kosmētisks līdzeklis.

Biezpienam ir laba ietekme uz vielmaiņu un tas uzlabo gremošanu. No tā var gatavot arī lieliskas kosmētiskās maskas sejai. 

Avots: www.delfi.lv

 

lasīt un komentēt