Sportiska atpūta divatā uzlabo attiecības 31 jūl.

Sports divatā ar mīļoto ir aizraujošs – un satuvinošs, ja vien izvēlas pareizo disciplīnu. Psihologi norāda, kuros sporta veidos jums vajadzētu startēt kopā un kuros labāk trenēties individuāli. Sacensības vietā labāk vajadzētu dot priekšroku kopīgam pārdzīvojumam.

Ar partneri kopā būs vieglāk izturēt fizisko slodzi, laiks paskries nemanot, un abiem būs interesanti – doma pati par sevi ir lieliska. Ja vien sportā jūs viens otram bumbu arī piespēlēsiet, un nevis tikai metīsiet gar ausīm. Pēdējā gadījumā sports pārvērtīsies tikai par sacensību – kurš kuru uzvarēs.
Lai pavasarī ar jaunu sparu jūs varētu uzsākt kopīgas sporta nodarbības, piedāvājam ekspertu vērtējumus, kuri no populārākajiem sporta veidiem ir piemēroti partneriem:

Peldēšana

Kopīgi plunčāties ūdenī, laiku pa laikam arī ienirstot un demonstrējot parauglēcienus tramplīna, patīk ne tikai romantiskiem pusaudžu pārīšiem. Ja vien ūdens sports neaprobežojas ar to, ka viens no partneriem šķeļ viļņus no vienas baseina malas līdz otrai, bet otrs skatās, peldēšana ir ārkārtīgi labvēlīga attiecību tuvināšanai. Un ja vēl nobeigumā dodas uz masāžu – tas rosina apetīti uz kaut ko vairāk...

Džogings (skriešana)

Šeit partneriem jābūt ļoti saskaņotiem, citādi tas, kurš vienmēr elš un pūš kaut kur aizmugurē, ātri sajutīsies pamests novārtā. Tad labāk izvēlēties slidošanu uz ledus vai skrituļslidošanu. Šādas kustības var uzlabot saskaņu attiecībās, jo abi partneri var ātri nonākt vienā ritmā un kustēties pat roku rokā.

Ja ļoti gribas izvēlēties skriešanu, tad ieteicams vispirms sākt ar mierīgāku (ātr)soļošanas variantu. Varat arī doties pārgājienos (tikai ne līdz spēku izsīkumam!): došanās pa lauku un mežu ceļiem, dabas vērošana – no šādi gūtiem iespaidiem var ilgi pārtikt.

Dejas

Erotikas faktors nekur nav tik augsts kā deju nodarbībās! It īpaši samba vai rumba liek līt sviedriem, un ne jau tikai straujo kustību dēļ. Lielu prieku partneriem sagādā, protams, arī dejošana tehno vai disko ritmos.

Teniss

Sporta veidi, kuros partneriem ir jāspēlē vienam pret otru, ietver krietnu devu konfliktu iespējamības. Runa ir par uzvaru vai zaudējumu, un tas var piepeši izvērsties duelī. Vienīgais izņēmums ir badmintons – iedomājieties nepiespiestu un prieka pilnu badmintona maču zaļā pļavā.

Ja jūs noteikti gribat spēli ar bumbu, tad labāk iesaistīties komandu spēlēs - volejbolā vai basketbolā. Uzvaru un sakāvi vislabāk pārdzīvot grupā.

Riteņbraukšana

Pārgalvīgos vai ilgstošos braucienos pa akmeņainiem, līkumotiem un kalnainiem ceļiem (it īpaši kalnu riteņbraukšanā) abu partneru gatavība riskēt bieži vien ir atšķirīga. Tad pastāv briesmas, ka vienam nemitīgi nāksies izdabāt otram.

Spriedze un strīdi nestāsies ceļā, ja izvēlēsieties braukšanai ērtus ceļus – vislabāk ar labi piekrāmētu piknika grozu uz aizmugurējā bagāžnieka.

Fitnesa treniņi

Fitnesa klubi nodarbībām pāros ir diezgan bīstami. Tur ikviens trenējas savā nodabā uz trenažieriem. Dažreiz partnera acīs tas nemaz neizskatās sevišķi pievilcīgi. Tādēļ labāk turp doties vienatnē vai kopā ar labāko draudzeni.

Daudz skaistāk taču ir nevis sviedriem noplūdušai viņa acu priekšā izpildīt nogurdinošus vingrojumus, bet gan vēlāk nodemonstrēt rezultātus – un saņemt no viņa komplimentus!

Avots: www.delfi.lv

lasīt un komentēt