5 paņēmieni, kā sasniegt ideālāku augumu 18 aug.

 Pat sportiskas figūras īpašniecēm ir vietas, kur dabūt nost taukus nemaz nav tik viegli. Tieši šie nelielie tauku veidojumi bojā visu iespaidu, kad uzvelkat kleitiņu, topiņu vai bikini. Piedāvājam ļoti vienkāršus un efektīvus vingrinājumus.

 Lāpstiņas

Lai noņemtu tauku kārtiņu, kura redzama zem krūštura, vajag trenēt deltveida un trapecveida muguras muskuļus.

Atbalstieties ar kreiso celi un kreiso roku pret krēsla sēdekli, labajā rokā paņemiet 2 kilogramus smagu hanteli un nolaidiet lejā. Lēni paceliet hanteli, atstājot elkoni izvērstu uz malu. 2-3 piegājieni pa 15-20 reizēm katrai rokai.

 Gurni

Ja jūs satrauc nelīdzenā augšstilbu iekšpuse, stiepiet lielos, vidējos un mazos gūžas muskuļus.

Guļot uz kreisajiem sāniem, paceliet taisnu labo kāju. Veiciet 2-3 piegājienus pa 20-25 reizēm katrai kājai.

Nostājieties četrrāpus, ar elkoņiem atspiedieties pret grīdu. Paceliet labo kāju augšā, tad nolaidiet lejā. 2-3 piegājieni pa 20-25 reizēm katrai kājai.

 Pleci

Kuplu plecu īpašniecēm jāstrādā ar tricepsu.

Nostājieties pret krēslu, ieķerieties ar rokām sēdeklī un atspiedieties. 2-3 piegājieni pa 15 reizēm.

Veiciet izklupienu ar labo kāju uz priekšu, ar labo roku atbalstieties pret ceļgalu. Kreisajā rokā paņemiet 2 kilogramus smagu hanteli un, saliecot roku elkonī, paceliet. 2-3 piegājieni 10-15 reizes katrai rokai.

 Paduses

No tauku valnīšiem, kas spraucas arā pa ņieburu, palīdzēs izvairīties spēcīgi krūšu muskuļi.

Apgulieties uz muguras un paņemiet 2 kilogramus smagu hanteli. Paceliet rokas virs krūtīm un izvērsiet uz sāniem, nepieskaroties grīdai. 2-3 piegājieni 15-20 reizes.

 Vēders

"Muciņas" virs pazeminātas džinsu jostasvietas ir vāju vēdera muskuļu rezultāts.

Apgulieties uz muguras, rokas palieciet zem galvas, kājas salieciet ceļos. Paceliet ķermeņa augšējo daļu pēc iespējas augstāk. Veiciet 2–3 piegājienus 20-25 reizes.

Apgulieties uz sāniem un salieciet kājas ceļos tā, lai starp gūžām un ķermeņa augšdaļu izveidotos taisns leņķis. Augšējo roku izstiepiet uz priekšu, apakšējo palieciet zem galvas. Paceliet ķermeni. Veiciet 2 piegājienus 10-15 reizes uz katru pusi.

Avots: www.kleoo.lv

lasīt un komentēt