1. maijā Rīgā notiks tradicionālais ielu stafešu skrējiens 28 apr.

Otrdien, 1. maijā, plkst. 11.00 Rīgā starts tiks dots tradicionālajam ielu stafešu skrējienam, kas risināsies 11. novembra krastmalā.

1. maija ielu stafešu skrējiens ir viens no populārākajiem vieglatlētikas pasākumiem Rīgā, kura aizsākumi meklējami vairākus desmitus gadu senā pagātnē. Katru gadu tas pulcē apmēram divus tūkstošus skrējēju, to skaitā, gan skolēnus un studentus, gan dažādu institūciju un darba kolektīva pārstāvjus. Šogad skrējiens notiks sešās vecuma grupās. Vispirms startēs skolēnu komandas, tad arodskolu un augstskolu skrējēji, un visbeidzot darba kolektīvu un brīvi veidotas komandas.

Darba kolektīvu un brīvi veidotu komandu skrējēji vēl var pieteikties stafetei sacensību dienā no plkst. 9.00 līdz plkst. 10.00. Sacensību nolikums pieejams interneta vietnē: www.sports.riga.lv.

1. maija ielu stafešu skrējienu atbalsta Rīgas dome un organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD). Sacensību galvenais tiesnesis ir Juliāns Garančs.

Papildinformācija: Gatis Ratnieks – RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Sporta nodaļas galvenais speciālists, tālr.: 67037247 

Avots: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments

lasīt un komentēt