Četri veidi, ka sadedzināt kalorijas neatejot no datora. 13 sept.

Mazkustīgsdzīvesveids – problēma, kas skar lielāko daļu mūsdienu cilvēku. Tikmēr ārsti uzstāj, ka tikai kustība un fiziskās aktivitātes palīdz cilvēkam būt labā formā. Ko tad darīt, ja nākas pavadīt ofisā visu dienu ?

ASV eksperti ir pārliecināti, ka papildus sadedzināt kalorijas var neceļoties no vietas. Tā, viens no veidiem ka samazināt mazkustīga dzīvesveida kaiti ir smiekli. smejoties 10 -15 minūtes var sadedzināt 40 kalorijas. Smiekli paātrina sirds ritmu gandrīz par 20 %, tātad paātrina ari metabolisms.

Vēl viens pieejams absolūti visiem veids ka sadedzināt kalorijas sēžot – strādāt vēsā telpā. Šādi organisms patērē papildus kalorijas lai sasildītos. Tāpēc biežāk vēdiniet savu kabinetu.

Atteikšanās no pierastā krēsla arī palīdzēs kļūt slaidākam. Tā vietā eksperti iesaka izmantot šeipinga bumbu – šādi trenējot vēdera un muguras muskuļus.

Kurš teica, ka dejot var tikai speciālajās vietās ? Ja ieslēgt austiņās mūziku un ritmiski kustināt galvu un plecus, tad „muzikālās pauzes” laikā var sadedzināt līdz pat 132 kalorijām.

lasīt un komentēt