Vakariņu paradums, kas aizkavē liekā svara veidošanos

Nesen veikti pētījumi liecina, ka svara zaudēšanā būtiski ir ne tikai uzturā lietotie pārtikas produkti, bet arī vieta, kur maltītes ieturam, to ilgums, kā arī ēdienreizes laikā pārrunātie temati, vēstī "Women's Health".

lasiet vairāk

Pieci produkti, kas ļauj atbrīvoties no "riepas"

Sievišķīgu figūru īpašniecēm raizes bieži sagādā lieko tauku uzkrāšanās vidukļa rajonā jeb tā sauktā riepa. Turklāt problēma ir ne tikai estētiska, bet var radīt arī veselības problēmas. Kādi produkti palīdz atgūt slaidu vidukli.

lasiet vairāk

Vienkāršs rīta paradums, kas atvieglo liekā svara zaudēšanu

Pētnieki atklājuši, ka uzturēšanās rīta saulē uzreiz pēc pamošanās var ievērojami uzlabot izredzes zaudēt lieko svaru, vēstī "Women's Health".
lasiet vairāk

Četri populārākie faktori, kas liek pārkāpt diētu

Nav noslēpums, ka diētas ievērošana prasa cītīgu darbu un gribasspēku. Tomēr kārdinājumi gadās ik uz soļa. Šai sakarā pētniekiem izdevies atklāt četrus slaidam augumam bīstamākos diennakts laikus, kad slaidā līnija tiek pārkāpta visbiežāk.

lasiet vairāk

Četri veidi, ka sadedzināt kalorijas neatejot no datora.

Mazkustīgsdzīvesveids – problēma, kas skar lielāko daļu mūsdienu cilvēku. Tikmēr ārsti uzstāj, ka tikai kustība un fiziskās aktivitātes palīdz cilvēkam būt labā formā. Ko tad darīt, ja nākas pavadīt ofisā visu dienu?

lasiet vairāk

Smiekli palīdzēs zaudēt svaru

Biežāk un skaļāk smejaties no visa sirds – tādam padomam ir jāpaklausa visiem, kas ir uz diētas. Izrādās, ka smiekli ražo enerģiju, kas arī palīdz nomest svaru. Smieklīgi ? Lieliski: 10-15 minūtes ikdienas smiešanas sadedzinās 10 līdz 50 kaloriju.

lasiet vairāk

No kā ķermenī rodas tauku bumbuļi?

Ceļot kādus smagumus, man uz ķermeņa izspiežas kaut kādi nelieli bumbuļi. Ir dzirdēts, ka tie esot it kā kaut kādi tauku dziedzeri. No kā tie varētu rasties un kā tos var likvidēt?

lasiet vairāk

Diēta priekš sliņķiem

Gastroenterologi uzskata, ka vienīgā diēta, kurai nevajag īpaši gatavoties ir – dārzeņu.

lasiet vairāk

Kā veģetārietim pieņemties svarā?

Mans dēls neēd gaļu un piena produktus, bet negrib novājēt, jo augums 175 un svars 65 kg, taču svars krīt... Ko darīt, jo negrib atsākt ēst gaļu?

lasiet vairāk

Taisnība par hormoniem un lieko svaru

Mēs visi cenšamies zaudēt lieko svaru ātri un vienkārši. Kādam tas izdodas bez grūtībām, kāds cits gadiem svīst sporta zālē, mokās diētās, turklāt lieko svaru zaudē mazliet. Ja lieko svaru vēlas zaudēt abi laulātie, vīrs un sieva, vīrieši parasti ātrāk atgūst ideālo formu, liekot sievietei vilties.

lasiet vairāk