Pieci produkti, kas ļauj atbrīvoties no "riepas" 06 maijs

Sievišķīgu figūru īpašniecēm raizes bieži sagādā lieko tauku uzkrāšanās vidukļa rajonā jeb tā sauktā riepa. Turklāt problēma ir ne tikai estētiska, bet var radīt arī veselības problēmas. Kādi produkti palīdz atgūt slaidu vidukli, noskaidrojis "woman.delfi.ua".

Lai atbrīvotos no liekajiem tauciņiem uz vidukļa, būs vajadzīgs vesels pasākumu komplekss, bet viens no svarīgākajiem soļiem ir ēdienkartes pārskatīšana - tai jākļūst pareizākai un mērenākai, kā arī tajā jāiekļauj vairāki produkti, kuri palīdz samazināt svaru, palielināt muskuļu masu un radīt gludāku ādu.

Jogurts. Regulāri apēd vismaz trīs porcijas dabīga dzīvā jogurta dienā (nejauc ar jogurtiņiem plastmasas glāzītēs). Tas var palīdzēt samazināt svaru par pieciem kilogramiem trīs mēnešu laikā, turklāt 60 procentu šo "zaudējumu" attieksies tieši uz vidukļa un vēdera rajonu.

Zaļā tēja. Zaļās tējas sastāvā esošie katehīni veica ātrāku tauku sadedzināšanu jostasvietas rajonā. Nelielā eksperimentā noskaidrots, ka četras līdz sešas tases zaļās tējas palīdz tievētājiem sasniegt kāroto mērķi ātrāk nekā tiem, kuri tēju nedzer.

Greipfrūts. Greipfrūti ne tikai dabiski dedzina taukus, bet ir arī vērtīgs vitamīna C avots. Šī vitamīna trūkums var būt netiešs vēdera muskuļu atslābuma iemesls un veicināt tauku uzkrāšanos šajā rajonā.

Mandeles. ASV veikts vesels pētījumu un eksperimentu komplekss par to, kā mandeles palīdz risināt lieko tauku problēmu vēdera rajonā. Tajos noskaidrots, ka mandeles efektīvi palīdz nomākt apetīti un samazina bada sajūtu. Cilvēki, kuri mandeles lieto paralēli diētai un paaugstinātai fiziskai slodzei, notievē par 14 procentiem vairāk nekā tie, kuri tikai ievēroja diētu un apmeklēja sporta zāli.

Mellenes. Mellenes kļuvušas par īstu sensāciju - neliela eksperimenta gaitā iegūtais rezultāts kļuvis par īstu sensāciju. Eksperimentā piedalījās divas brīvprātīgu dalībnieku grupas - pirmā grupa lietoja sabalansētu uzturu un nodevās samērīgai fiziskai slodzei, bet otra grupa darīja visu to pašu, bet vēl katru dienu baudīja porciju melleņu. Apkopojot rezultātus, izrādījās, ka otrajā grupā zaudēts par 30 procentiem vairāk uz vēdera uzkrājušos tauku, nekā pirmajā grupā.

Savukārt par galvenajiem slaida vidukļa "ienaidniekiem" atzīti baltmaize, dažādi konditorejas izstrādājumi, kuros ir daudz pārveidoto taukumu, kā arī dažādi saldumi.

DELFI sievietēm

 

 

 

lasīt un komentēt